You have no items in your shopping cart.

Delsumma: 0,00 kr

Utbyte och Retur

För retur:

Föremål kan returneras för återbetalning eller utbyte med 7 dagar efter mottagandet. Men orsaken till avkastning som orsakats av dig själv (t.ex. storlek, färg du väljer), kan inte godtas. Retur kan skickas tillbaka inom 7 dagar efter mottagandet. Alla returnerade artiklar får aldrig användas och i nytt skick. Alla tillbaka paket måste vara försäkrade. När det gäller att returnera rätt artiklar för återbetalning: Alla returnerade artiklar är föremål för en 5% bankhanteringsavgift och fraktkostnader. Köpare är alltid ansvariga för fraktkostnaderna. Särskilda omständigheter kan kräva partnerskap med företags affärspartners. För mer information, vänligen kontakta vår kundtjänst.


Viktigt meddelande:

1. Även om vi ger återvändande politik, med tanke på tid och pengar som konsumerar, uppskattar vi säkert om du kan göra alla dina frågor och bekymmer tydliga innan du lägger din beställning.

2. Vänligen kontakta vår kundservice först för att få returadressen. Alla returvaror ska skickas till leveransadressen vi skickar till dig, om det inte är rätt adress, ansvarar vi inte för förlusten som orsakas av problemet.

3. Vi kommer inte vara ansvariga för att förlora om det returnerade paketet går vilse under sändningen, måste originalpostkvittot bevaras för att kräva ersättning.

4. Om du returnerar rätt artiklar för återbetalning: Frakt- och hanteringsavgifter kan inte återbetalas. Vi täcker inte fraktkostnaden för retur eller utbyte av rätt orderpaket, du ansvarar för fraktkostnaderna. Dessutom rekommenderar vi att du lägger till spårning och försäkring för ditt eget skydd, eftersom vi inte kan vara ansvariga för borttappade transporter eller kvarhållna av tullen.


Procedur

Om du vill avbryta en beställning enligt reglerna för konsumentkontrakt (information, avbokning och tilläggsavgifter) 2013. Vänligen klicka här för mer information.

För att skicka in en returförfrågan via denna webbplats, logga in på ditt konto, gå till "Slutförda beställningar", klicka på "Returnera artiklar" bredvid den relevanta ordern, fyll i formuläret och klicka på "Skicka tillbaka begäran". Alternativt, kontakta oss via telefon eller e-post med ditt beställningsnummer, vad du vill återvända och varför du vill returnera det.

Du får då ett mail med ditt returförfrågnings-ID plus instruktioner om hur du returnerar varorna till oss.

Vi håller med om att antingen återbetala, byta ut eller byta ut föremål som är föremål för tillgänglighet.

Vänligen skicka tillbaka returposterna till oss utan otillbörlig fördröjning och i vart fall senast 14 dagar från den dag då du meddelar din returförfrågan. Vi rekommenderar att du använder en inspelad eller spår och spår postmetod som ger tillräckligt med försäkringsskydd för det angivna värdet.

Vid mottagandet av paketet kommer vi att avgöra om föremålet är acceptabelt för retur i enlighet med vår policy.

När vi har mottagit dig returnerade varor skickar vi dig en e-postbekräftelse och din återbetalning kommer att behandlas inom 7 dagar.

Återbetalningar kommer att betalas tillbaka med samma betalningsmedel som du använde för den ursprungliga transaktionen. Det kan ta några extra arbetsdagar för bank- och kreditkortsystemet att kreditera pengarna tillbaka på ditt kreditkort eller bankkonto när vi har behandlat dig.